Over mij

Hoi, ik ben Rosa! 

Ik ben al zo’n beetje zolang het internet bestaat geïnteresseerd in online community, digitale content en alles wat daarmee te maken heeft. Het is dus ook geen verrassing dat ik 75% van mijn tijd achter mijn laptop doorbreng. Daarom heb ik daar ook mijn werk van gemaakt.

Als je me ‘IRL’ tegenkomt is de kans groot dat je me spot met mijn neus in een boek. Fictie, non-fictie, kranten of wikipedia-pagina’s; ik wil alles weten en vind het leuk om dingen tot in het kleinste detail uit te pluizen. Hierdoor heb ik een beetje een reputatie als wandelende encyclopedie ontwikkeld. Ik doe ook met veel plezier onderzoek voor alles wat ik schrijf en maak. Zo komt mijn betweterigheid goed van pas.

Als ik niet aan het lezen, schrijven, of werken ben dan scroll ik als een echte digital native door social media. Mijn favoriet is Instagram, want de wereld is net een beetje mooier door een virtuele roze bril.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer leuke dingen in de wereld om me bezig te houden: yoga, fotografie, koken en bakken, blogs, dansen, tekenen/schilderen, Netflix. Aan hobby’s geen gebrek, tijd aan de andere kant…

Op deze website kun je informatie vinden over mij en mijn werk, maar ik schrijf ook af en toe blogs over mijn leven of ervaringen. Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Kijk dan op de pagina ‘Diensten’. Heb jij een (online) communicatieadviseur nodig en zie je een samenwerking helemaal zitten? Stuur me dan een mail via Contact, of stuur me een berichtje op social media. Tot snel!