Even voorstellen: ik wil graag over nuttige dingen praten.

nuttige dingen

Ik hoor je denken: ‘Oh nee, niet nóg zo’n praatgrage blonde millenial die ~influencer~ wil worden’. Ik hoop dat ik je gerust kan stellen. Ik ben niet het soort persoon die je gekke natuurlijke middeltjes gaat verkopen, ik zal niet doorzalven over de ‘levensveranderende ervaring’ van een peperdure spa-yoga-vegan-surf-vakantie en ik ga je zeker ook niet vertellen dat je af kunt vallen door thee te drinken*. Ik wil vooral over nuttige dingen praten.

Om te beginnen zal ik me even voorstellen. Ik ben Rosa. Ik ben halverwege de twintig, ik heb twee studies gekozen en afgemaakt, een aantal verschillende banen gehad en ik woon alweer 5 jaar op mezelf. Daarnaast ben ik communicatieadviseur en houd ik me dagelijks bezig met zoekmachineoptimalisatie, sociale media, CTA’s en CTR’s. Het leek me dan ook logisch om daarmee te experimenteren in mijn eigen hoekje internet. Zo geschiedde: deze blog werd geboren.

Hier vind je artikelen over studeren, werken, geld en boeken, maar ook over ontwikkelingen in technologie en mijn vakgebied. Ik zal proberen om je praktische dingen mee te geven, zoals de verschillen tussen hbo- en wo-opleidingen, of hoe met €25 voor een hele week boodschappen kunt doen. Een niche kiezen is niet echt iets voor mij, dus schrijf ik maar gewoon over alles. (Als ik een echte ‘fluencer was, zou ik hier waarschijnlijk iets schrijven over dat dat komt omdat ik het sterrenbeeld tweelingen ben).

Ik hoop dat als je besluit mee te lezen dat je iets leert, of het in ieder geval naar je zin hebt. ¡Hasta la próxima!

*Ik koester geen negatieve gevoelens voor bloggers die geloven in vagina-eieren of graag liggen bakken op een strand in Costa Rica; you do you boo. Ik heb wel een probleem met de bloggers/instagrammers/facebook-fitnessgoeroes die meisjes van 15 een minderwaardigheidscomplex aanpraten door ranzige en gevaarlijke dieetproducten verkopen. What’s good, Kardashians?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *