Social media

Social media: love it, hate it – je kunt niet meer zonder. Tegenwoordig is een goedgevulde Facebook, Twitter of Instagrampagina het belangrijkste visitekaartje van je bedrijf naast je website. Social media is de perfecte manier om engagement en binding te creëren met je doelgroep of (potentiële) klant. Daarnaast spelen actieve sociale kanalen tegenwoordig een belangrijke rol in de vindbaarheid van je bedrijf. Onmisbaar dus!

Beheer

Wil je graag meer doen met social media in je bedrijf, maar vind je het moeilijk om je pagina’s actueel en actief te houden? Ik kan je helpen door te ondersteunen in het beheer van je pagina’s. Samen maken we aantrekkelijke en passende posts met een bijbehorende planning. Ook kan ik je aanvullend advies geven op basis van je statistieken.

Adverteren

Adverteren via sociale media is onmisbaar in een moderne marketingstrategie. Voorkom dat je lukraak geld richting Facebook gooit. In samenwerking bepalen we een specifieke, strakke campagne waarmee jij de mensen bereikt die je ook echt wíl bereiken. Ik kan je helpen met het maken, plannen en targeten van je campagnes om er het meeste uit te halen.

TL;DR: Ik kan je helpen met het bijhouden en inrichten van social media. Wil je opties bespreken? Neem contact met me op!