Social media

Social media: love it, hate it – je kunt niet meer zonder. Tegenwoordig is een goedgevulde Facebook, Twitter of Instagrampagina het belangrijkste visitekaartje van je bedrijf naast je website. Social media is de perfecte manier om engagement en binding te creëren met je doelgroep of (potentiële) klant. Daarnaast spelen actieve sociale kanalen tegenwoordig een belangrijke rol in de vindbaarheid van je bedrijf. Onmisbaar dus!

Beheer

Wil je graag meer doen met social media in je bedrijf, maar vind je het moeilijk om je pagina’s actueel en actief te houden? Ik kan je helpen door te ondersteunen in het beheer van je pagina’s. Samen maken we aantrekkelijke en passende posts met een bijbehorende planning. Meer hulp nodig? Geef je sociale media helemaal uit handen en laat mij losgaan met creatieve captions, zoals ik bijvoorbeeld deed voor De Maaltuin.

Analytics

Interactiepercentage, uitkijktijd, impressies (of toch bereik?): begint het je te duizelen als je de statistieken van je sociale media opent? Ik kan je helpen met overzichtelijke rapportages, compleet met inhoudelijke inzichten waar je echt iets aan hebt. Zo kun jij je sociale media content zo optimaal mogelijk inzetten!

TL;DR: Ik kan je helpen met het bijhouden en inrichten van social media. Wil je opties bespreken? Neem contact met me op!