Tekst

Schrijven: het is een hele kunst. Vooral als je net een nieuwe website hebt ontwikkeld, en alle pagina’s moeten nog gevuld worden. Of als je groot nieuws wilt delen in een persbericht, maar je weet niet zo goed hoe. Of je hebt wél een heel leuk stuk geschreven, maar twijfelt over stijl, spelling of vorm. Ik kan je helpen je boodschap scherp en overtuigend te verwoorden. Of het nu gaat om een webtekst, persbericht, copy of eindredactie.

Webteksten

Een lege website stelt niet zo veel voor… Je wilt dat (potentiële) klanten en bezoekers snel vinden wat ze zoeken en aangezet worden tot actie. Ik kan daarmee helpen door overtuigende webteksten te schrijven, geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Persberichten

Heb je iets te melden wat de hele wereld moet weten? Wil je pakkende, overtuigende maar wel bondige persberichten versturen? Ik kan je helpen om een begrijpelijk en overtuigend persbericht te schrijven én te versturen naar de juiste mensen.

Eindredactie

Ben je onzeker over je eigen schrijfkunsten? Ook voor eindredactie kun je bij mij terecht. Ik lees je tekst door en maak verbeteringen op het gebied van stijl, spelling en grammatica. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over elke komma en punt. Heb je behoefte aan meer inhoudelijke feedback? Ook dat is geen probleem. Ik check, samen met jou, of je tekst geschikt is voor het beoogde doel en of de leesbaarheid goed is.

Voor nog meer soorten content, kijk hier. Heb je hulp nodig met het schrijven van een soort tekst dat hier niet wordt genoemd? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.  

TL;DR: Ik kan je helpen met het schrijven van allerlei teksten. Wil je opties bespreken? Neem contact met me op!